Jens werkt als schoolfotograaf

« Terug Start

Fotoboek zachte kaft

Gepost op

Fotoboek met zachte kaft

Tegenwoordig maken wij veel meer foto's dan vroeger. Dit komt uiteraard door de mobiele telefoons met camera's.

Foto's maken vroeger en nu

Vroeger moest je fotocamera meenemen en in analoge varianten, moest je ook nog een fotorolletje doen. Dit kostte stiekem veel geld en dus werden er over het algemeen alleen foto's van speciale gelegenheden genomen. Na het nemen van de foto's moest je deze laten ontwikkelen en dan was het afwachten of ze mooi gelukt waren. Tegenwoordig gaat dat heel anders. Je ziet gelijk op jouw telefoon of de foto goed gelukt is. Zo niet, dan wis je deze en maak je een nieuwe foto.

Foto's afdrukken

Veel mensen laten de foto's tegenwoordig niet meer afdrukken en dat is eigenlijk erg zonde, want op deze manier krijg je een grote vergaarbak aan foto's op jouw telefoon en daar zal je niet meer zo snel in kijken. Als jij een fotoboek met zachte kaft maakt, zal je merken dat je veel vaker nog even terugkijkt naar de foto's! Het is erg leuk om van elke bijzondere gelegenheid een eigen fotoboek met zachte kaft te maken. Zo kan je bijvoorbeeld denken aan een fotoboek per vakantie of verjaardag. Maar je kunt natuurlijk ook een boek per kalenderjaar maken. Jij bepaalt dit zelf. Je kunt het boek zo dik maken als jij zelf wilt, dus alles is mogelijk. Laat je fotoboek maken door Fotogoed b.v.

Waar en hoe maak je een fotoboek met zachte kaft

Op internet zijn diverse websites te vinden waar je fotoboeken kunt ontwerpen. Je kunt dus zelf bekijken waar jouw keuze op valt. Bij alle sites is het erg makkelijk om een fotoboek te maken. Je kunt eerst de afmetingen, formaat en vorm van het fotoboek kiezen en daarna begint het vullen van het fotoboek. Dit is eenvoudig. Als eerste moet je jouw foto's uploaden. Als jij dit gedaan hebt, kan je ervoor kiezen om jouw foto's automatisch in het boek te laten plaatsen of dat je dit liever zelf doet. Als je dit zelf doet, kost het wat meer tijd, maar dan bepaal jij zelf welke foto waar geplaatst wordt, hoe groot je deze foto maakt en welke tekst je hierbij plaatst. Veel mensen kiezen dus voor deze laatste optie. Daarnaast kan je ook nog diverse achtergronden of plaatjes toevoegen. Dit kan je per pagina doen, dus jij kiest helemaal zelf hoe het fotoboek er uit komt te zien.

Het is even werk, maar het is erg leuk om te doen en als je klaar bent en jouw boek besteld hebt, dan moet je nog een paar dagen geduld hebben voordat hij thuis op jouw mat valt. Je zal het fotoboek met zachte kaft met veel plezier bekijken!


Delen